1
PREMIUM

Agjent i Shitjes në Terren (2), Depoist (2), Shofer/Merchandiser

Ruaj
Lisi-M
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Lisi-M është kompani e distribuimit të aksesoreve për vetura dhe motoçikleta në tregun e Kosovës.
Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, kompania shpall konkurs për pozitat e mëposhtme për
LISI-M Gjakovë dhe Prishtinë.

 1. AGJENT I SHITJES NË TEREN
  [Gjakovë 1pozitë, Prishtinë 1pozitë]

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Komunikon me furnitorët dhe klientët;
 • Përgatitja dhe dergesa e porosive/ofertave;
 • Analitika e shitjeve;

*Për këtë pozitë kërkohet posedimi i lejës së vozitjes.

2 .DEPOIST
[Gjakovë 1pozitë, Prishtinë 1pozitë]

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon pranimin dhe sistemimin e mallit në depo;
 • Sorton dhe rregullon stokun në rafta sipas procedurave të kompanisë;
 • Bashkëpunon për punë tjera në depo.

3. SHOFER/MERCHENDISER
[Prishtinë 1pozitë]

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon dërgimin e mallit tek klientët;
 • Kujdeset për afatet e produkteve;
 • Asiston në përmirsimin e procesit të shitjes.

Mënyra e aplikimit:
Dergoni CV-n tuaj permes butonit APLIKO KËTU ose në email adresën punesohu@lisi-m.com duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni në inbox. Konkursi është i hapur deri me datën 22.09.2023.
Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet