1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lokacioni: Albi Mall

Emaili per aplikim: jobs@axiom-ks.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/23 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet