The North Unicorn

Kategori menaxher/e (2)

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozitat e lira:

 1. Kategori menaxher/e - (Pajisje teknike ushqimore, produkte ushqimore, tekstil shtëpiak dhe veshëmbathje)
 2. Kategori menaxher/e - (Ultra Fresh Food)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe analizimi i të dhënave dhe njohurive rreth tregut;  
 • Kërkimi i njohurive për nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve;
 • Plani dhe zbatimi i strategjive afatgjata të zhvillimit për kategoritë e produkteve;  
 • Krijimi i strategjisë për pozicionimin e një kategorie produktesh në mënyrë që të maksimizohet dukshmëria e tij.

Aftësitë dhe njohuritë:

 • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
 • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocimit;
 • Njohja e gjuhës angleze.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita menaxhuese apo role të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 14.07.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko" ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2357
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC