The North Unicorn

Personel Marketi

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita: Personel Marketi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Duhet të përmbushen të gjitha detyrat të cilat jepen nga përgjegjësi i dyqanit;
  • Të ketë përgjegjësi rreth funksionimit të rregullt të marketit;
  • Të tregojë përkushtimin e duhur në mënyrë që të gjithë klientët të ndahen të kënaqur.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi, përfshirë aftësinë për të interpretuar informata;
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
  • Përkushtim dhe etikë në punë;
  • Aftësi të punës ekipore.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Diplomë të shkollës së mesme, e dëshirueshme diplomë Bachelor; 
  • Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 14.07.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko" ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2102
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC