1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shpallje për pozitën Inxhinier Mbeshtetës pas Shitjes

COIN l.l.c është kompani inxhinierike e specializuar në paisjet e sigurisë së lartë. Kompania jonë ka të hapur pozitën e Inxhinierit Mbështetës pas Shitjes. Kjo pozitë është e përshtatshme për individët që duan të avancojnë në karrierën e tyre duke u njoftuar dhe trajnuar mbi pajisjet më inovative në domenin e sigurisë së lartë.

Lokacioni i zyrës është në Rr. Tahir Zajmi pn, Prishtinë, Kosovë (Objekti i Kosovatex).

Pershkrimi i pozites:

Inxhinieri i Mbështetës pas Shitjes luan një rol të rëndësishëm në akomodimin e kërkesave të klientit. Ai është përgjegjës për sigurimin e ndihmës teknike, gjurmimin e gabimeve, dhe zgjidhjen e kërkesave të klientit pas dorëzimit të një produkti. Ky rol kërkon njohuri teknike shumë të mira dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi

Detyrat:

 • Siguron ndihmë teknike përmes telefonit, emailit;  
 • Diagnostikon dhe zgjidhë promlematikat e lidhura me produktin ose shërbimin që raportohet;
 • Jep udhëzime rreth përdorimit të produkteve dhe mirëmbatjes së tyre;
 • Bashkëpunon me skuadrat teknike duke i udhëzuar për hapat që duhen ndjekur;
 • Kontribuon në zhvillimin e manualeve të përdoruesit;
 • Viziton klientët për të siguruar mbështetje teknike;
 • Merrë pjesë proaktive në procesin e instalimit të pajisjeve të reja;
 • Përditëson dhe mirëmbanë historikun e servisimeve;
 • Informon klientet rreth përditësimeve të produkteve;
 • Mbanë kontakte me prodhuesit për të rejat dhe përditësimet e produkteve.

Kriteret:

 • Bachellor në inxhinieri mekanike, elektrike, elektronike ose fusha teknike të ngjashme;
 • Njohuri të avancuara teknike;
 • Aftësi të shkëlqyera në komunikim;
 • Aftësi për të punuar si pjesë e skuadrës;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhes angleze;
 • Patent Shofer.

Të gjithë ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, aplikoni duke dërguar CV-të tuaja në hr@coin-systems.com

Kategoria Inxhinieri
Skadon 05/10/23 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet