1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën:
4 PËRFAQËSUES/E MJEKËSOR/E – REGJIONI I ANAMORAVËS DHE REGJIONI I
DUKAGJINIT
NELT L.L.C.
Adresa: Rr. Aziz Abrashi, pa numër, Zona Industriale, Prishtinë

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Aranzhimi i takimeve me mjekë dhe farmacistë për të krijuar marrëdhënie të mira dypalëshe;
 • Bën prezantimin e produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike para mjekëve, farmacistëve
  dhe stafit mjekësor në klinika të ndryshme dhe barnatore;
 • Përcaktimi i propozimeve për përmirësimin e strategjive të biznesit në vendin e punës;
 • Është përgjegjës/e për arritjen e objektivave dhe planeve të shitjes, që përcaktohen nga
 • Menaxheri/ja i/e Departamentit;
 • Planifikon dhe menaxhon oraret e vizitave së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit;
 • Përgadit dhe paraqet raportin e shitjës dhe të dhënat e arriturave në baza javore dhe mujore;
 • Monitoron aktivitetet dhe prezencën e produkteve të konkurrencës në treg;Së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit hartojnë dhe zhvillojnë strategji për të rritur pjesëmarrjën e produkteve të kompanisë në treg;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare në fushën e Farmacisë/Mjekësisë.
 • Përvojë pune minimum 2 vite në promovim dhe prezantim të produkteve farmaceutike dhe/apo
  parafarmaceutike;
 • Njohja e gjuhës angleze është esenciale dhe njohja e gjuhës serbo-kroate konsiderohet si
  përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe
punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.
Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është
deri me datën 30 Shtator 2023 ora 16:00h.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet