1
PREMIUM

Praktikant - Staf Teknik (5)

Ruaj
Delta Security
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Delta Security sh.p.k. është kompani që vazhdimisht rritet dhe zgjerohet si rezultat i mirëbesimit të klienteve tanë dhe punën profesionale që ne ofrojmë.

Nëse kërkoni një punë atraktive, kushte të mira pune, paga konkurruese në treg dhe mundësi zhvillimi profesional ju ftojme të aplikoni për vende të lira të punës në Delta Security.

 

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

 1. Pozita: PRAKTIKANT- STAF TEKNIK

Prishtinë- 5 vende të lira pune

Përshkimi i Detyrave:  Instalim, servisim dhe mirëmbajtje të Sistemeve të Sigurisë, (Sistemit të alarmit dhe kamerave).

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Te kenë te përfunduar shkollën e mesme;
 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B;
 • Mos të jetë të dënuar apo ndjekur penalisht.

Kushtet e punës:

 • Punë praktike me pagesë;
 • Kushte të mira të punës;
 • Mundësi punësimi me kontratë afatgjate;
 • Trajnim dhe certifikim profesional për instalim dhe servisim të sistemeve të sigurisë;
 • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 30.09.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet