1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Intervistues/e në terren

Mundësi punësimi për të gjithë të rinjtë të cilët janë të interesuar të angazhohen si intervistues/e, anketues/e, në të gjitha komunat e Kosovës në kuadër të projektit World Poll 2023 nga Gallup, dhe për mundësi angazhimi me orar fleksibil.

Kualifikimet:

  • Aftësi shumë të mira komunikimi,
  • Të motivuar,
  • Etikë të lartë të punës,
  • Shkathtësi për bashkëpunim në grup.

Avantazh, por jo kriter:

  • Posedimi i patent shoferit

Inkurajohen të aplikojnë anketues me eksperiencë në terren dhe të gjithë te interesuarit e të gjitha profileve qe të aplikojnë për këto pozita.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në e-mail adresën rea@dotsresearch.com dhe për detaje telefononi në +383 49 125 759

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet