The North Unicorn
Ndihmës/e i/e përgjegjësit të marketit
Shpërndaje
	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita: Ndihmës/e i/e përgjegjësit të marketit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Ofrimi i ndihmës për menaxherin e marketit në të gjitha detyrat e caktuara duke iu përmbajtur qëllimeve (synimeve) të kompanisë;
  • Përgjegjësia kryesore është ndjekja e punëve të përditshme me qëllim drejtimin optimal të marketit;
  • Menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të siguruar rendiment.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Aftësi të mira organizuese, koordinuese, planifikuese dhe monitoruese;
  • Të jetë në gjendje të marrë vendime dhe përgjegjësi;
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocimit.

Kualifikimet dhe përvoja:

  • Diplomë universitare bachelor në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;  
  • Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 14.07.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko" ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 928
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC