1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën:

Pozita : Depoist

Vendi I punes : Prishtine

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mban evidencë për të gjitha hyrjet dhe daljet e mallit nga depo,
 • Pranimin dhe dorëzimin e porosive,
 • Raporton tek menaxheri çdo ditë,
 • Mban përgjegjësi për stokun që i ngarkohet,
 • Zbaton të gjitha detyrat tjera që lidhen me Depo.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Kërkohen minimalisht 6 muaj eksperiencë pune,
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office (Excel i domosdoshem),
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm te punoj me orar fleksibil,
 • Njohja e gjuhës angleze (e preferuar),
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto
dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letër referencat permes butonit APLIKO KËTU ose në email: hr@kujtesa.com nga 05.09.2023 deri më datë 19.09.2023. Vetëm kandidatët që do
përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 04/10/23 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet