1
PREMIUM

Agjent i Shitjeve, Koordinator i Transportit

Ruaj
Eagle Shipping
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Eagle Shipping LLC
 
Kompania Lidere ne sherbime te transportit dhe logjistikes, me me shume se 10 vite eksperience fton te gjithe entuziastet e rinje per pozita te lira pune. 
 
Pozitat 1: Agjent i Shitjeve (pune ne zyre)
Pozita 2: Koordinator i Transportit (pune ne zyre)
 
Ne po kerkojme entuziast te rinje nga fusha e ekonomise, marketingut, ingjinjerise transporteve, administrim biznesi ose studimeve relevante per pozicionet e lartecekura per zyrat tona ne Fush Kosove. 
 
POZITA 1: AGJENT/E I/E SHITJEVE
Nga ju kerkohet qe te promovoni sherbimet tek konsumatoret, asistoni, monitoroni nevojat e tyre duke promovuar sherbimet me kualitetin me te larte. 
 
Detyrat dhe pergjegjsite:
 • Kontakti dhe realizimi i mardhenjeve te shendosha me konsumatoret
 • Dergimi i ofertave tek klientet.
 • Vendosni dhe percjellni rezervimet ne baza ditore.
 • Raportimi ditore/javore tek menaxheri i zyres. 
 • Te mbaje takime me klientet potencial.
 • Te promovoj sherbimet dhe te monitoroj konkurrencen. 
 • Ti arrije apo tejkaloj planet e shitjes.
Kandidati Ideal do te ishte me minimum nje pervoje 1 vjeqare ne fushe relevante dhe te kete:
 • Aftesi te shkelqyera ne punet me kompjuter dhe e-mail. 
 • Aftesi te shkelqyera ne shkrim dhe komunikim ne gjuhen angleze.
 • Te jete i afte te pershtatet me kulturen e kompanise.
 • I/e gatshem te mesoj gjera te reja dhe te permirsohet vazhdimisht.
POZITA 2: KOORDINATOR TRANSPORTI
 
Nga ju kerkohet qe te promovoni sherbimet tek konsumatoret, asistoni, monitoroni nevojat e tyre duke promovuar sherbimet me kualitetin me te larte. 
 
Detyrat dhe Pergjegjesite:
 • Kontakti dhe realizimi i mardhenjeve me furnitoret e sherbimeve
 • Koordinimi i sherbimeve te transportit mes klientit dhe furnitorit.
 • Pergatitja e Planit javor per ngarkesa
 • Optimizimi i Sherbimeve ne kohe 
 • Dergimi i Urdherave per Ngarkim tek furnitoret e sherbimeve
 • Te arrije apo te tejkaloj nevojat e stafit shites
 • Te asistoje stafin e shitjes dhe te koordinoj ngarkesat ne kohe. 
Kandidati Ideal do te ishte me pervoj pune ne fushe relevante, megjithate kompania ofron hapsire edhe per staf te ri. 
 • Aftesi te shkelqyera me kompjuter dhe e-mail
 • Aftesi te shkelqyera ne shkrim dhe lexim te gjuhes angleze
 • Te jete i afte te pershtatet me kulturen e kompanise
 • I/e gatshem/me te mesoj gjera te reja dhe te permiresoj ato vazhdimisht.
Bashkohuni ekipes tone ne zyret tona ne Fushe Kosove, per mundesi te palimituara.
 
Per aplikacione ju lutem referohuni detaleve te meposhtme:
EAGLE SHIPPING SHPK
Email: bujar.kryeziu@eagleshipping-ks.com
Adress: Rr. Pajazit Islami, Fushë Kosovë, 12000 Republika e Kosovës.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 03/10/23 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet