1
PREMIUM PLUS

Menaxher, Agjent i Shitjes, Dizajner/e, Administratore, Shofer, Shitëse në Showroom

Ruaj
N.T.P Babija
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NTP Babija hap konkurs për:

  • Menaxher (Me përvojë)
  • Agjent i Shitjes
  • Shofer
  • Dizajner/e
  • Shitëse në Showroom
  • Administatore

Kompania ofron kushte te mira pune duke perfshire :

  • Kontrate afatgjate
  • Paga te mira  dhe bonuse

Aplikimi munde te behet online permes email adreses  n.t.pbabija@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/10/23 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet