The North Unicorn

Menaxher/e i/e shitjes

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita e lirë: Menaxher/e i/e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën e programit të caktuar të shitjes;
  • Menaxhon stafin dhe përcakton planin e shitjes;
  • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun);
  • Të bëjë propozime për të rritur shitjet dhe performancat e marketeve dhe për të marrë masat e nevojshme sa më parë.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
  • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
  • Të jetë në gjendje te marrë vendime dhe përgjegjësi;
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Njohja e gjuhës angleze

Kualifikimi dhe përvoja:

Diplomë universitare Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;  Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme (e dëshirueshme përvojëmenaxheriale në fushë të njejtë).

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 14.07.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko" ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1676
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC