The North Unicorn

Asistent i Drejtorit Regjional

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita: Asistent i Drejtorit Regjional

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Punon. nën mbikëqyrjen e Drejtorit Regjional;
  • Ndihmon me kohën dhe menaxhimin e punëve të përditshme, caktimin e takimeve, korrespodencën dhe marrjen e shënimeve;
  • Kryerja e detyrave organizative;
  • Përgjegjës për organizimin e takimeve të Drejtorit Regjional;
  • Përgjegjës për kryerje të detyrave të ndryshme administrative;
  • Sipas kërkesës kryen edhe punë tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kriteret:

  • Njohuri të mira të gjuhës turke (Obligative);
  • Të ketë diplomë të shkollës së mesme ose Bachelor në administratë, juridik, ekonomik ose ndonjë fushë tjetër relevante;
  • Të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil;
  • Njohuri të paketës Microsoft Office.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 14.07.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko" ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1514
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC