1
PREMIUM PLUS

Prezantuese në Showroom

Ruaj
Install Engineering
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prezantuese në Showroom

Install Engineering kërkon 1 Shitëse në showroom-in tonë në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj, 1km larg nga rrethi i QMI-së.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Të promovojë produktet dhe sherbimet e kompanisë;
  • Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;
  • Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Të ketë eksperiencë në shitjen e produkteve ose sherbimeve.
  • Të jetë e komunikueshme, të dijë të punojë në grup dhe të menaxhojë me efikasitet rrjetin e klienteve të kompnanisë;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
  • Të besojne në vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.

Të interesuarat mund të dergojnë CV në  emailin e poshtë shënuar: puna@install-ks.com

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 03/10/23 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet