1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Numri kontaktues +38349272886

Dokumentacioni i nevojshëm Agjent-e Tregtar

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme-e
 • Patent Shoferi dhe makine në shërbim(shpenzimet per derivate mbulohen nga kompania
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)
 • Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Detyrat e punës

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve shëndetsore në për pikat e shitjes sipas planit të shitjes nga kompania
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .
 • Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve...
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.
 • Pas perfundimit te trajnimeve paiseni me qertifikim te licensuar
 • Seminare vendore dhe ndërkomtare janë te rregullta
 • Orari I punes gjithmon ështe mas ores 17:00 deri 20:00

Numri kandidatëve ështe I limituar

KUSHTET E PUNES:

RROGA BAZË 550 EURO PLUS EXTRA BONUSE NË REALIZIM TË SHITJEVE

LOKACIONI I PUNES NE GJITH TERITORIN E KOSOVES

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV-ne ne email:  wecarehealthh@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/23 (3 ditë)
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet