1
PREMIUM PLUS

Menaxher/e, Agjent Tregtar, Promoter/e (Part Time)

Ruaj
New Opportunity
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Gjermane NEW OPPORTUNITY

Hap konkursë pune:PART TIME JOB

(GJYSËM ORARI PREJ 17:00-21:00)

KUSHTET:

  • QË TË JESH PJESË E KOMPANIS NUK KËRKOHET PËRVOJA E PUNËS
  • TË KETË PATENT SHOFER DHE VETUR NË SHËRBIM SHPENZIMET MBULOHEN NGA KOMPANIA
  • PËRPARSI KANË QIFTET (VËLLA- MOTËR, BURR- GRUA ,SHOK-SHOQE)
  • RROGA BAZË 450 EURO + BONUSE EXTRA
  • KOMPANIA OFRON UDHËTIME JASHTË VENDIT QDO 3 MUAJ PËR SEMINARE NDËRKOMBËTARE .
  • PAS TRAJNIMEVE PAISENI ME QËRTIFIKATA TË NJOHURA NDËRKOMBTARISHT.
  • NËSE SELEKTOHENI NGA KOMPANIA INTERVISTAT PËR PUNË MBAHEN NË DY ORARE: PREJ ORA 11:00 DHE NGA ORA 18:00

KONTAKTO NË KËTË NUMËR +38349620386 NGA ORA 11:00 DERI NE ORA 16:00 PËR INFO SHTES, PO FILLIMISHT PREFEROHET DËRGIMI CV BASHK ME NJË NUMER KONTAKTI.

EMAIL ADRESA : NEWOPPORTUNITYY1@GMAIL.COM

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/10/23 (Skadon: SOT)
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet