1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

Numri Pozitave: 3

Kohëzgjatja e konkursit : 01.09.2023-01.10.2023

Agjent-e Tregtar 3 pozite )

Dokumentacioni i nevojshëm Agjent-e Tregtar

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme-e domosdoshme
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese
 • Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Detyrat e punës Agjent-e Tregtar

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike (Aura Cosmetics)dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .
 • Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.

Lokacioni:Fushe Kosove,Prishtinë

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV-ne ne email: bimergroup@hotmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet