1
PREMIUM PLUS

Megatronik, Elektronik

Ruaj
Frutti
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FRUTTI - si gjithmonë ka qenë më shumë se një lëng. Premtimi jonë ndaj konsumatorëve tonë që gjithmonë të iu qëndrojmë besnik me cilësi ka bërë që ne të dallohemi gjithmonë nga konkurrenca. Që nga fillimet tona e deri në ditët e sotme , Frutti ka sjell frutat e vërtetë dhe shijen e mrekullueshme që ka ndihmuar të krijohen momente të paharrueshme në përditshmërinë e njerëzve. Frutti është bërë brand-i më i preferuar që mund të gjendet në tryezat shqiptare e më tej , por gjithashtu i servuar në restorantet e baret më të frekunetuara.Nga shefat , barmenat e konsumatorët , Frutti është një nga brand-et më të mira dhe të njohura në sektorin e pijeve jo-alkoolike. Ata e vlerësojnë besueshmërinë, pasionin dhe kujdesin që Fruttii i kushton prodhimit për cilësi të jashtëzakonshme.

Kompania Frutti hap konkurs për  vende të lira pune për pozitat

 1.MEGATRONIK- kryesishtë puna ka të bëjë në makina të Prodhimit.

  2.ELEKTRONIK

Kandidati që aplikon për këtë vend pune duhet të jetë mbi moshen 18 vjeçare.

Lokacioni  i punës: Reçan të Prizrenit

Përfitimet:

  • Punë e garantuar me kontratë afatgjate.
  • Pushim i rregullt vjetor në bazë të ligjit.
  • Ushqim cilësor.
  • Tansporti.
  • Mjete pune siguruar nga kompania.

Kandidati qe aplikon për këtë punë duhet të dërgoj CV-n në e-mailin : fitorehoxha.frutti@gmail.com 

Për informata shtesë mund të kontaktoni përmes telefonit në : +38348901898

Konkursi do të jetë i hapur 01.09.2023 deri me 20.09.2023

Kategoria Prodhim
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet