1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli i punës:Teknik Kontabiliteti

Kompania: Faturat Net SHPK

Adresa: Rr. Isa Olluri Lipjan

Prezantimi:

Faturat Net Shpk jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje inovative në fushën e kontabilitetit, zgjidhje që nxisin suksesin tonë. Për të përmbushur rritjen tonë, ne jemi duke kërkuar të rinj të talentuar në fushën e kontabilitetit

Përmbledhja e punës:

Tekniku i kontablitetit do të luajë një rol vendimtar në ruajtjen e saktësisë tonë financiar dhe mbështetjen e strategjike përmes regjistrimeve te sakta financiare ne softver te kontabilitetit

Përgjegjësitë:

Kualifikimet:

  • Diplomë Bachelor/Apsolvent në Kontabilitet ose fusha të ngjashme. Preferohet te jetë student i Scaak.
  • Aftësi në programe te kontabilitetit dhe Microsoft Excel. Aftësi të forta analitike në zgjidhjen e problemeve.

Përfitimet:

  • Pagë konkuruese
  • Mundësi zhvillimi profesional.
  • Mjedis pune modern, bashkëpunues dhe gjithëpërfshirës.

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar duhet të dorëzojnë CV-në e tyre ne email adresën:

faturat.net@gmail.com

Për pyetje, ju lutemi kontaktoni ne numrin +38349930085 Afati i fundit për aplikim 20.09.2023

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet