1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PIERRE CARDIN / CACHAREL, brende të njohura franceze të veshjeve për meshkuj ,duke ju falenderuar të gjithë ekipit, bashkëpunetorëve dhe klienteve po vazhdon zgjerimin  dhe për plotësimin e vendeve të punës në qendrat tregtare Albi Mall dhe Prishtina Mall , shpall konkurs për poziten:

 • Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Të kryen prezanitimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
 • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
 • Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve te markës;
 • Vendos artikujt ne dyqan sipas masave dhe rregullave të Brendit;
 • Merret me zëvendsimin e artikujve qe mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që dhoma e provës dhe ambientet e dyqanit te janë te rregulluara dhe të pastërta;
 • Mbanë përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.

 Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme (Diploma Univeritare është avantazh);
 • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
 • Të jetë e motivuar e besueshme dhe me deshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze

Orari i punës 6 orë, Pagë bazë  + Bonuse

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat në adresën flamur.shabani@prestigef.com), deri me 30.09.2023.

Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet