1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kopshti Bota e Lojrave shpall pozitë për
 • Edukatore (2)
Të cilat duhet ti plotesojn keto kritere :
 • Fakulteti perkates -
 • Fakullteti i Edukimit,
 • Fakullteti Dega Pedagogjise ,
 • Fakullteti Shkencave Sociale
 • Programi perkujdesja dhe mireqenia e femijeve .
* Grupmosha :2-3
* Grupmosha: 4-5

Detyrat dhe pergjiegjesite e punes :
 • Kujdes te veqante per femijet ,
 • Te edukoj femijen si nje qenie te shoqerueshme ,
 • Mbeshtetje per zhvillimin e femijeve ne aspekt fizik , social dhe emocional.
 • Edukatorja te zhvilloje komunikim te paster me femijet .
 • Edukatorja te kete qasje pozitive me femijet .
 • Edukatorja gjithashtu te jete komunikative me prinderit.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email: botaelojrave@gmail.com

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 30/10/23 (30 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet