1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

 1. Pozita e Punës: Depoist

Lokacioni: Prishtinë (Afër Prishtina Mall)

Kërkesat:

 • Leja e drejtimit të kategorisë B;
 • Të ketë njohuri në vozitjen e pirunerit;
 • Preferohet përvoja e mëparshme në depo;
 • Aftësi të mira komunikimi dhe ndërpersonale;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe si pjesë e një ekipi;

Përgjegjësitë:

 • Të përgaditni mallin në depo sipas porosive;
 • Të bëj ngarkimin/shkarkimin e mallrave me piruner;
 • Menaxhon në mënyrë strategjike depon në përputhje me politikat dhe vizionin e kompanisë 
 • Pranon vlerësime nga Mbikëqyrësi dhe monitoron cilësinë e shërbimeve të ofruara
 • Të siguroheni që produktet të ruhen siç duhet;
 • Mbikëqyr operacionet e pranimit, deponimit, shpërndarjes dhe mirëmbajtjes
 • Rregullon hapësirën e punës dhe siguron përdorimin efikas të saj
 • Ruajtja e standardeve të higjienës, sigurisë dhe shëndetit në vendin e punës
 • Sipas nevojes mallrat të shpërndarhen tek klientët në kohën e duhur dhe në menyrë efikase;
 • Të mbani marrëdhënie pozitive me ekipen;

Cfarë ofrojmë Ne:

 • Pagë konkurruese në treg;
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme; -Mjedis të punës aktraktiv;

Kushtet:

 • Se paku 3 vite përvojë pune si Menaxher i Deposë

Nëse jeni një individ i motivuar për menaxhimin e depos, ju inkurajojmë të aplikoni për këtë pozitë.

Aplikoni duke derguar CV në:

info@frutti-ks.com

Apo duke na kontaktuar në:

whatsapp apo viber

+383 48 901 855  /  +383 48 901 857

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 29/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet