1
PREMIUM

Automekanik (5), Autoelektricist (1)

Ruaj
Autoservis Suzuki
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


KONKURS PUNE
Auto Suzuki
Autoservis “Suzuki” me seli në Fushë Kosovë Miradi e Ulët, kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar
për pozitat si në vijim:

Automekanik (5);

Detyrat e punës:

 • Mirëmbajtjen riparimin dhe ndrrimin e pjesëve mekanike ne automjete;
 • Montimin dhe çmontimin e pjesëve te automjeteve;
 • Servisimet e automjeteve.

Autoelektricist (1);

Detyrat e punës:

 • Riparimin dhe ndrrimin e pjesëve elektrike/instalimit te automjeteve;
 • Montimin dhe çmontimin e pjesëve elektrike te automjeteve.
 • Praktikant për automekanik (3).
 • Punëtor për pastrimin e objektiti (1).

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Përvoja e punës dhe njohuri në lamin e Automekanikes dhe ne Autoelektricist.
 • Bashkëpunuese i përshtatshëm për punë grupore;

Auto Suzuki

Siguri të mjaftushme ne punë, atmosfer të këndshme ne pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në
karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.
Të gjithë të interesurit për punë mund të kontaktojnë në numer telefoni: +383 45 388-484, ose ne email:
suzuki_gk@hotmail.com

 • Orari i punës nga ora 09:00 deri 18:00 E Hene E Premte, E Shtunë nga ora 9:00-14:00
  Inkurajojm të interesuarit që të aplikojnë në konkursin për puntor.

Kategoria Industria Automobilistike
Skadon 29/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet