1
PREMIUM

Agjent i Shitjes (Gjuhë Frenge)

Ruaj
Neuwertiger
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kerkohen dy Agjent te shitjes Frengjisht- Nuk ka presion shitjeje!

Kerkohet:

 • Njohje shum e mire e gjuhes Frenge, ne te folur dhe te shkruar
 • njohje mesatare e kompjuterit

Ofrohet:

 • Rroga 1000€ Netto Fikse
 • Bonuse
 • Rritje rroge sipas pervojes punes
 • Kontrat Pune sipas Ligjit te Kosoves me Kontributet e Pensionit etj
 • Mundesia per Homeoffice
 • Punesim me orar te plote
 • Dite pushimi te paguar
 • Dite shendetsor te paguar
 • Orar pjeserisht flexibil
 • Mundesi ngritje ne Pozit
 • Puna ka struktur
 • Trajnime per punen

Pershkrimi i pozites:

 • Gjetja dhe rritja e numrit te pikave shitese per nje prodhues ne degen e elektromobilitetit ne shtetin franqez
 • mirembajtja e lidhjeve me pikat shitese
 • perpunimi i ofertave, reklamacioneve etj
 • Si dhe pune tjera te perditshme dhe jo te perditshme

Na kontakt/whatsapp: 044 865 986

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/10/23 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet