1
PREMIUM

Punëtor në Montim (5), Saldues (5)

Ruaj
Unicron
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“UNICRON “’ SH.P.K Kompani e specializur në fushën e konstruksioneve metalike ofron 10 vende te lira pune :

  • 5 punëtor në montim
  • 5 saldues

Kualifikimet e kërkuara :

  • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme .
  • Të ketë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.
  • Përvoja e punës dhe aftësitë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme janë të mirëseardhura.
  • Salduesit e certifikuar do të kenë përparësi

Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në numrin kontaktues : + 383 (0) 38 767 555 ose të dërgojnë  CV në email - in : info@unicron-ks.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet