1

Vende të lira pune (Rajoni i Prishtinës, Dukagjinit, Anamoravës)

Ruaj
NELT LLC
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Tre (3) Agjent/e të Shitjës

Një (1) Agjent/e i/e Shtijes për produkte ushqimore.

Dy (2) Agjent/e i/e Shitjes për produkte farmaceutike.

Rajonet:

Një (1) kandidat duhet të jetë nga rajoni i Prishtinës

Një (1) kandidat duhet të jetë nga rajoni i Dukagjinit

Një (1) kandidat duhet të jetë nga rajoni i Anamoravës

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese;
 • Zhvillimin e Distribuimit – duke siguruar disponueshmerine dhe mbajtjen e te gjitha njesive te stokut (SKUs).
 • Zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);
 • Monitorimi i aktiviteteve të produkteve;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme;
 • Përvojë pune minimum 2-3 vite si Merchandiser/e apo Agjent/e të Shitjës në produkte Ushqimore dhe Pijeve apo produkteve të raftave.
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate konsiderohet si përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme;
 • Përvojë pune minimum 2-3 vite si Agjent/e të Shitjës për produkte farmaceutike.
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate konsiderohet si përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni 

 NELT Sh.P.K është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 30 Shtatir 2023 ora 16:00.
Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subject Line",  dhe CV-ja juaj të jetë e emëruar (Emri Mbiemri - CV).

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet