1

Menaxher i Pergjithshem (5), Menaxher i Rojeve (3), Operatore i Mbikëqyrjes Elektronike (5)

Ruaj
King Security
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm. 

Pozita:

  • Menaxher i Përgjithshëm (5)
  • Menaxher i Rojeve (3)
  • Operatore I Mbikeqyrjes Elektronike (5)    

Lokacionet: Prishtinë,
Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomën e shkollës së mesme
  • Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil 

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: 

king-security@hotmail.com

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit. 

Data e fundit për aplikim është 25.09.2023,ora 16:00! 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet