1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mirëmbajtëse

  • Shkathtësi të mira fizike
  • Eksperiencë e mëparshme në mirëmbajtje
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'APLIKO KËTU' ose të lajmërohen në emailin  info@dicasahome.com ose +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 27/09/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet