1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BUKA ka arrite që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde të larta. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, senduiҫe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka Coffee Shop ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Shitëse

Lokacioni: Buka Coffee Shop – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqanet e Buka Coffee Shop
 • Është përgjegjës/e për saldon, raportimin dhe barazimin e arkës
 • Përgatit, organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
 • Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte
 • Kujdesit për shërbim të klientëve  
 • Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës

Kualifikimet Profesionale

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndër-personale
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferuar

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'APLIKO KËTU' ose adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të në këtë adresë: hrd@bukabakery.com

Konkursi qëndron i hapur prej datës 28 Gusht, 2023 deri më 28 Shtator, 2023.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/09/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet