1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitat e hapura të punës Mirëmbajtëse dhe Rojtar

Lokacioni: Zyret Qëndrore, Milloshevë 
Paga: E pa përcaktuar 
Data e fundit: 27.09.2023
Pozita: Mirëmbajtëse (2); Rojtar (2).
Tipi i kontrates: Kontratë e rregullt pune
Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në: 
hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:   

Punëtore për mirëmbajtjen e higjenës:

  • Mirembatja e hapësirave të zyreve;
  • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te pozites se punes;
  • E preferueshme të jetë nga zona e afërt banues

Rojtar:

  • Mirëpritja dhe orientimi i palëve;
  • Kujdeset për sigurinë e objektiti dhe hapësirave përrreth;
  • Kujdeset për monitorimin dhe ruajtjen e aseteve të kompanisë;
  • Bënë verfikimin, kontrrollimin dhe regjistimin e hyrje/daljeve të automjeteve dhe palëve;
  • Detyra dhe përgjegjësi tjera në bazë të pozitës.
  • Për pozitat e lartëpermedura është e preferueshme përvoja e punës.

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse nëhr@ciao-berto.com apo lajmëroheni direkt në njësitë punuese të Ciao Berto.

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurajon të gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 27/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet