1
PREMIUM PLUS

Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve (Gjermane, Spanjolle)

Ruaj
Green Marketing
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve Gjermane ose Spanjolle 

Përgjegjësitë e Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve përfshijnë:

Menaxhimi i sasive të thirrjeve hyrëse dhe dalëse në kohën e duhur.
Ndjekja e "skripteve" të qendrës së thirrjeve kur trajtoni tema të ndryshme.
Identifikimi i nevojave të klientëve, sqarimi i informacionit, hulumtimi i çdo problemi dhe ofrimi i zgjidhjeve
Kërkesat

  • Aftësi të forta telefonike së bashku me dëgjimin aktiv
  • Fokusi ndaj klientit dhe përshtatshmëria ndaj llojeve të ndryshme të personalitetit
  • Aftësia për të kryer shumë detyra, për të vendosur prioritete dhe për të menaxhuar kohën në mënyrë efektive

Përfitimet

  • Page konkuruese
  • Bonuse Javore edhe Mujore

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit mëposhtë apo në email: support@greenmarketingks.com
ose numrit te telefonit : +383 49 332 294

Kategoria Telekomunikim
Skadon 27/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet