1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Për të gjithë ju që jeni duke kërkuar një vend pune në një kompani lidere me një staf të
jashtëzakonshëm dhe ambient bashkëkohor, KASTRATI Group ju ofron këtë mundësi!
Vende të lira të punës në Pejë, Prishtinë dhe Fushë Kosovë në pozita të ndryshme:
Pozita të lira në pompë:

  • Shitës derivatesh
  • Mirëmbajtës i pikës
  • Punëtor për parking

Pozita të lira në market:

  • Arkëtare/sektoriste

Pozita të lira në restorant:

  • Kamarier
  • Shankist
  • Picamen
  • Delivery Man

Mënyra aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'APLIKO KËTU'

KASTRATI Group ofron kushte të rregulluara nga ligji i punës, BONUSE dhe përfitime tjera. Për çdo
informacion dhe detaj shtesë mund të kontaktoni në rrjetet sociale zyrtare të KASTRATI Group ose në e-
mail: info@kastratigroup.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet