1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food BelAmi shpallë konkurs për këtë pozitë:

Delivery (mbi moshen 18 vjecare)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë: 

  • Përvoja e punës si dergues i porosive 
  • Të ketë sjellje të mirë,
  • Të jeteëi shpejtë dhe i adaptueshëm në punë me fluks
  • Aftësi për punë ekipore

Cka ofron vendi i punes:

  • 8h pune
  • Shujte ditore nga BelAmi
  • Sigurim aksidental
  • Bonuse

 Mirëmbajtëse

Orari i punes vetem 2 ore, nga 19;00-21;00

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit APLIKO apo numrit të kontaktit 044133848 ose 049133848 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 23/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet