1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Përshkrimi i Punës për Montues Video në Adobe Premiere ose CapCut:

Po kërkojmë një montues video të kreativë dhe të përkushtuar të bashkuar me ekipin tonë. Kandidati ideali duhet të ketë njohuri të thella të Adobe Premiere ose CapCut, për të krijuar dhe riedituar materiale video cilësore. Detyrat përfshijnë montimin, rikthimin, dhe përpunimin e materialeve të filmit, si dhe përshtatjen e tyre për të plotësuar synimet kreative dhe komunikative. Montuesi duhet të ketë një sy të mprehtë për detaje, për të siguruar cilësi të lartë në ndërtimin e historive vizuale.

Kërkesat:

  • Njohuri të thella të Adobe Premiere ose CapCut
  • Aftësi të shkëlqyera montimi dhe rieditimi
  • Kreativitet në krijimin e efekteve vizuale dhe përdorimi i muzikës
  • Aftësi për të punuar mirë në ekip dhe për të përfunduar projekte brenda afateve të caktuara
  • Njohuri të dizajnit grafik dhe animacionit (pamundësisht)
  • Portfolio i provuar i punëve të mëparshme të montimit të videove

Ky është një mundësi e shkëlqyeshme për të kontribuar në prodhimin e materialeve vizuale të cilësisë së lartë në fushën tonë.

Vendi i punes: Prishtine

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit: flodiankuqi.partscenter@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet