1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS

Pozita:                                     Agjent/e i shitjes
Njësia / Departamenti:         Altavia  
Niveli:                                      2-Agjentë
Orari/kontrata:                       I plotë

RRETH NESH

AltaVia Travel është themeluar ne vitin 2001 ne Prishtinë. Ne jemi një prej agjensioneve lidere në tregun e udhëtimeve në Ballkanin Perendimor.  Zyrja jonë kryesore gjendet në  qendër të Prishtinës. Ekipi jonë ka mesatarisht 11 vjet pervojë pune dhe është i dedikuar, motivuar dhe pergaditur profesionalisht të asistojnë klientin me cdo kërkese që  ndërlidhet me udhëtimin apo pushimin e tyre.

DETYRAT

Punonjësi në  këtë pozitë duhet të  jetë në gjendje të:

 • Hulumtoj tregun, zhvilloj dhe promovoj shërbimet turistike
 • Planifikoj udhetimet dhe pushimet e klienteve
 • Jep informata dhe sugjerime për klientet
 • Informon klientet
 • Ogranizoj fluturimin dhe transportin e turisteve
 • Aranzhoj dhe rezorvoj pako turistike
 • Përgadise dokumentet e udhëtimit
 • Planifikoj itinerarin e udhëtimeve dhe akomodimeve

AFTËSITË, NJOHURITË DHE SHKATHTËSITË

 • Të zotoj gjuhen angleze në shkrim dhe lexim,
 • Preferohet të  ket pervojë  pune në shitjen e aranzhmaneve turistike,
 • Është e preferueshme por jo e domosdoshme të ketë mbaruar shkollimin e lartë apo shkollim profesional sipas Korrnizes Kombëtare të Kualifikimeve apo trajnim ndërkombëtar të  IATA-së,
 • Të ketë trajnim dhe pervojë në perdorimin e sistemit të rezervimit Amadeus,
 • Të zotoj perdorimin e aplikacioneve te MS Office si MS word, MS Excel, MS Outlook apo atyre të Google si Google Drive, Google Sheets, Google Docs, Gmail etj.
 • Aftësi të punoj nën presion kohor.

PROCESI I APLIKIMIT

Nëse i përmbushni kushtet e lartcekura ju lutem dergoni aplikacionin (CV dhe një letër motivuese) me email në nabdulla@altaviatravel.com më se largu deri më 20.09.2023. Ne do t’ju kontaktojmë për intervistë nëse perzgjidheni në listën e shkurtë.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet