1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Santefarm sh.p.k me seli në Sllatinë e madhe , Fushë Kosovë është kompani farmaceutike me
shumicë

KONKURS
Vende të lira pune

Pozita:
2. Përgjegjës në procesin e shpërndarjes

Kriteret për pozitën:

  • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës.
  • Diplomë të shkollës së mesme.
  • E obliguar leja për vozitje -kategoria B.

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në në email në adresen zyrtare:
office@santefarm.com
Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 23/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet