1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS  PUNE

Arteg – kërkon të rekrutojë kandidatë të rinjë në këto pozita :

1 Arkatare

2  Sektorist/e

 

Kategoria : Arkatare

Kualifikimet e kërkuara:

1.Përvojë pune në arkë

2.Të mbajë përgjegjësi rreth hyrje/dalje të artikujve në kasë

3.Të respektohet orari I punës

4.Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës


Kategoria : Sektorist/e

Kualifikimet e kërkuara:

1.Përvojë pune në sektor

2.Të mirëpres dhe të informojë klientët rreth artikujve / ofertave

3.Të mbajë dhe të përkujdeset për sektorin si dhe të përkujdeset për etiketa & barkode

4.Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës

Paga e kenaqshme

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : ks@arteg.al

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet