1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shpallje për pozitën Help Desk

COIN l.l.c është kompani inxhinierike e specializuar në paisjet e trajtimit të valutës. Tani kompania është nën udhëheqjen gjeneratës së tretë. Kompania jonë ka të hapur pozitën e Help Deskut. Ne ofrojmë një vend pune dhe një mundësi shumë të mire për një officer të Help Deskut. Kjo pozitë është e përshtatshme për individët që duan të avancojnë në karrierën e tyre duke u njoftuar dhe trajnuar mbi pajisjet më inovative në domenin e sigurisë së lartë.

Lokacioni i zyrës është në Rr. Tahir Zajmi 130, Prishtinë, Kosovë (Objekti i Kosovatex).

Detyrat:

 • Sigurimi i suportit teknik për përdoruesit e sistemeve të ndryshme
 • Sigurimi i përgjigjeve në pytjet e klientëve dhe sigurimi i linjës së parë të suportit për paisje
 • Mbajtja dhe arranzhimi i dokumentimit për secilën paisje
 • Instalimi ose mbikqyrja e instalimit të softverëve të ndryshëm nëpër paisje
 • Marrja e shënimeve dhe dokumentimi i errorëve në paisje
 • Menagjimi dhe mirëmbajtja e komunikimit me klientët
 • Ngirjta e çështjeve për support dhe menagjimi i tyre
 • Ndërmjetësimi në mes të suportit të nivelit të parë dhe atij të tretë
 • Mbajtja e trajnimeve mbi funksionalitetin e pajisjeve
 • Akomodon pamundësitë e teknikëve dhe klientëve duke lexuar dokumentimin dhe duke rekomanduar paisje/teknika për tejkalimin e problemeve
 • Mëson punen me softver specifik, dhe përpilon dokumentim për softverët në fjalë
 • Bën mbajtjen e saktë dhe të rregullt të shënimeve dhe raporteve mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e kompanisë
 • Menagjimi i faqeve të mediae sociale
 • Krijimi i përmbajtjes së faqeve të mediave sociale
 • Menagjimi i klientëve në faqet e mediave sociale
 • Krijimi i kampanjave të marketingut në mediat sociale

Kërkesat:

 • Njohuri e mirë e MS office
 • Aftësi bazike për LAN
 • Aftësi në zgjidhjen e problemeve
 • Proeficencë në përdorimin e kompjuterit
 • Administrimi i sistemeve
 • Aftësi në shërbimin ndaj klientit
 • Aftësi të shkëlqyeshme kominikimi verbal dhe të shkruar
 • Njohja e gjuhes angleze
 • Patentë shoferi

Të gjithë ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të
bëheni pjesë e ekipit tonë, aplikoni duke dërguar CV-të tuaja në hr@coin-systems.com

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 22/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet