1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-FushëKosovë,  Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për pozitat:

Pastruese - punëtore për pastrimin e hapsirave të Qendrës Tregëtare

Detyrat:

  • Mirëmbajtja ditore dhe pastrimi i ambijenteve të mbrendshme të Qendres Tregëtare:
  • Heqja e pluhurit dhe zbrazja e shportave, pastrimi dhe larja e nyjeve sanitare, furnizimi me materjale shpenzuese sanitare, dhe të ngjajshme

Kushtet:

  • Kualifikimi fillorë ose i mesëm, përvoja e punës në punë të ngjajshme;
  • Mosha e preferuar 20-45,
  • Përparësi do te kenë kandidatet me vendbanim në Prishtinë ose Fushë Kosovë.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mundë t’ë tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të e tyre, dokumente te nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com Dhe pastaj I plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 044/779-977,  044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është: 31.08.2023 ora 16:00.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet