1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Rr.Elez Berisha Nr.4, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, shpallë konkurs për pozitat:

  • Agjent/e i shitjes në sektorin e Kuzhinave,

         Detyrat:

  • Shërben  konsumatorët, prezenton mallin e ekspozuar dhe e bën shitjen e mallit,
  • Kujdeset për mirëmbajtjen e mallit të ekspozuar, përcjellë gjendjen e stoqeve,
  • Kujdeset për porositë e pranuara nga klientët, mbanë kontakte me blerës dhe i informonë ata,

Kushtet:

  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme apo me kualifikimin e lartë,
  • Përvojë të punës, në sektore të ngjajshme do të konsiderohet përparësi,
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe  të ketë mvetësi të shkallës së lartë në punë,
  • Njohja e punës  me kompjuter është obligative,
  • Mosha e preferuar 25-40 vjet.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mund t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com dhe pastaj i plotësuar të kthehet në email adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044/779-977,  044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është  31.08.2023  ora 16:00.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet