1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Paradiso shpall konkurs për ketë pozitë;

Lokacioni: Lipjan

(1) Pastruese (Mirëmbajtëse)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit;
  • Pastrimin e dyshemeve, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve;

KUALIFIKIMET:

▪ Të jetë e korrekte në punë.

▪ Të jetë energjike dhe bashkëpunojë me stafin.

 

Kandidatët e interesuar duhet të na shënojnë ne email paradiso@paradiso-kos.net të na

telefonojnë ose shkruajnë në 049 252 438 (Nga ora 08:00 - 17:00).

Konkursi është i hapur nga data 23.08.2023 – 23.09.2023

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 23/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet