1
PREMIUM

Zyrtar/e i/e Administratës dhe Financave

Ruaj
Ejona
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Zyrtar/e e administratës & financave

Detyrat

  • Regjistron të hyrat dhe daljet e kompanisë;
  • Përgaditë raporte 

Kualifikimet

  • Ekonomist/e
  • Përvojë pune minimum 1 vit në administratë/financa;
  • Njohja e programeve te MS Office(Excel, Word etj.)
  • Patentë shoferi (e preferueshme).

 Te interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail ejona@ejona.com, ose te paraqiten ne zyret tona ne Zahaq, Peje.

+38349137987

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 22/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet