1
PREMIUM PLUS

Agjent/e Telefonik/e i/e Gjuhës Frënge

Ruaj
Swiss Romandie Consulting
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Bashkohu me ekipin tonë si "Agjentë i Gjuhës Frënge"

Nëse jeni entuziast, dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi frankofolës, ku çdo bashkëpunëtor frymëzohet dhe motivohet nga atmosfera pozitive dhe kultura e punës, apliko tani!

  • Rroga fikse 1200€ + BONUSE
  • Niveli i gjuhës B2-C1
  • Orari i punës nga 10:00h-17:00h

Për më shumë informacione
049 886 882
Rr.Andreja Gropa 35, Prishtinë

Kategoria Telekomunikim
Skadon 22/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet