1
PREMIUM PLUS

Kuzhinier/e, Banakier/e (2), Kamarier/e (4)

Ruaj
Metropol
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Per pozitat e punes:

KUZHINIER/E - 1 Pozite e lire

Detyrat kryesore:

 • Te pergatite ushqimin e caktuar ne baze te porosise.
 • Te sigurohet qe kuzhina te jete e furnizuar me produkte dhe qe gjerat e nevojshme te jene te kualitetit te larte dhe te ruhen mire.
 • Detyra tjera te cilat i caktohen nga Menaxheri.

Kualifikimet dhe cilesite e kerkuara:

 • Kandidatet duhet te kene te perfunduar te pakten shkollimin e mesem.
 • Te kete se paku dy vite pervoje pune.
 • Te jete i gatshem te punoje nen presion dhe ne grup.

BANAKIER/E - 2 Pozita te lira

Detyrat kryesore:

 • Pergatite porosite sipas porosive te kamariereve.
 • Sigurohet qe hapesira e banakut te jete e rregulluar dhe e paster gjate gjithe kohes.
 • Sigurohet qe banaku te jete i furnizuar me pije dhe gjerat e nevojshme.

Kualifikimet dhe cilesite e kerkuara:

 • Kandidatet duhet te kene te perfunduar te pakten shkollimin e mesem.
 • Te kene se paku gjashte muaj pervoje pune.
 • Te kene sjellje dhe komunikim te kendshem.
 • Te jene te gatshem te punonje nen presion dhe ne grup.

KAMARIER/E - 4 Pozita te lira

Detyrat kryesore:

 • Te mireprese dhe te informoi klientet rreth menyse.
 • Te merr porosite dhe servoi ushqimin apo pijet e kerkuara.
 • Te sigurohet qe gjate gjithe kohes klientet te jene te kenaqur me sherbimet.
 • Detyra dhe pergjegjesi te tjera te caktuara nga Menaxheri.

Kualifikimet dhe cilesite e kerkuara:

 • Kandidatet duhet te kene te perfunduar te pakten shkollimin e mesem.
 • Te kene se paku gjashte muaj pervoje pune.
 • Te kene sjellje, qasje dhe komunikim te kendshem.
 • Te jene te gatshem te punonje nen presion dhe ne grup.

NE OFROJME:

 • RESPEKTIM TE KERKESAVE LIGJORE NGA LEGJISLACIONI I PUNES NE REPUBLIKEN E KOSOVES.
 • ORAR 8 ORESH.
 • PAGE KONKURUESE.
 • AMBIENT DHE ATMOSFERE TE SHKELQYESHME TE PUNES.

Aplikimin tuaj se bashku me CV-ne mund ti dergoni fizikisht ne RESTAURANTIN METROPOL ne SHESHIN NENA TEREZE afer ipkos apo ti dergoni ne adresen elektronike info@metropol-ks.com ose ne numrin e Tel; +38349686095

Kategoria
Skadon 21/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet