1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Exin shpk (distributor për Bubchen, Baby Nova, Huggies etj) shpallë konkurs pune për

Agjent/e i/e Shitjes

Përgjegjësitë kryesore:

  • Hulumtimin e tregut;
  • Prezentimin e produkteve;
  • Zgjerimin e rrjetit të klientëve;
  • Identifikimin e nevojave dhe kërkesave të konsumatorëve;
  • Përcjellja e konkurrencës në treg;
  • Raportimi në baza ditore;

Kualifikimet e kerkuara:

  • Përvojë pune në sektorin e shitjes / marketingut.
  • Shkathtësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim
  • Aftësi në krijimin e marrëdhënieve të mira më klientët
  • Të posedojë patentën për shofer të kategorisë B

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV bashkangjitur me foto dhe dokumentet e tjera shtesë
në e-mail adresën: info@exin-group.com
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen
Numri kontaktues: +383 (0) 48 500 892
Email: info@exin-group.com
Web:
https://exingroup.net/
Adresa: Parku i biznesit, Drenas

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 21/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet