1
PREMIUM PLUS

Arkitekt/e (2), Operator i Makinave CNC (2)

Ruaj
AMW INTERIORS
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AMW INTERIORS shpk eshte kompani e specializuar ne prodhimin e mobiljeve dhe detaleve  te enterierit me cilesi te larte duke u bazuar ne teknologjine dhe eksperiencen e gjate ne tregun e Kosoves, ne vazhden e zgjerimit te aktivitetit ne treg shpalle konkurs per:

Arkitekt/e  (2 pozita)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë:

 • Të ketë njohuri te software ArchiCAD ose AutoCAD
 • Njohja e programeve të ngjajshëm në prodhimin e mobiljeve është përparesi.
 • Të jetë i/e gatshme për dizajnimin dhe prezantimin e mobiljeve sipas kërkesave të klientëve;
 • Të ketë aftësi të mira të prezantimit të projekteve si dhe fleksibilitet në punën ekipore.
 • I/e motivuar për avansim në fushen e dizajnimit/projektimit te mobileve.
 • Pervoja e punes ne kete fushe eshte perparesi.

Operator i makinave CNC (2 pozita)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë:

 • Të ketë njohuri për softwarët CAD/CAM
 • Të ketë intersim të veqante per materilet e drurit dhe përpunimin e tij
 • Të jetë komunikativ dhe i gatshëm për punë në grup.
 • Të jetë i përgjegjshëm në punë.
 • Studentët nga fakultetet e inxhinierise mekanike të interesuar për praktike dhe personat me përvojë pune kanë përparësi.

AMW Interiors fton te gjithe te interesuarit qe I permbushin kerkesat e mesiperme

 te dergojne CV-ne ne amwinteriors.shpk@gmail.com ose tel: +38349625368.

Adresa: Parku i biznesit-Drenas (Magj. Prishtine-Peje)

Kategoria Arkitekturë
Skadon 21/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet