Kojshia - food delivery

Transportues ushqimi / Food delivery

	 	 

Konkurs pune për: “Transportues ushqimi”, “Food delivery”.

Si anëtar i platformës Kojshia.com ju zgjedhni kohën që keni në dispozicion për të transportuar ushqim, dhe paguheni në baza mujore.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të transportojë ushqimin me kohë të limituar
 • Të pranojë instruksionet e dërgesave nga platforma dhe ti zbatojë ato.
 • Të bashkëpunojë me stafin me energji pozitive, komunikim efikas, zgjidhje të shpejtë të problemeve dhe të demonstrojë integritet të lartë.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Të posedojë mjetin e tij të transportit (Bicikletë, motoçikletë, apo makinë)
 • Përvoja e mëparshme e punës në fushën e transportimit është përparësi.
 • Të posedojë smartphone (Për ti ndjekur porositë online nga platforma)
 • Të ketë vullnet dhe të demonstrojë disponim për punë.

OFERTA:

 • Mundësi për të punuar në një kompani të re dhe inovative.
 • Ambient të këndshëm pune, ku secili anëtar i ekipit trajton njëri-tjetrin me respekt dhe dinjitet.
 • Orari fleksibil, nga e hëna deri të shtunën.
 • Pagesa me përqindje.

Për të aplikuar, shprehni interesim duke derguar CV tuaj në info@kojshia.com

Konkursi shpallet i hapur nga data 21.06.2019 deri më 21.07.2019.

TAGS: Kojshia, KosoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2376
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC