1
PREMIUM

Shitëse

Ruaj
Ariana Nila Jewelry
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Ariana Nila Jewelry eshte brend vendor i specializuar ne prodhim e stolive te personalizuara.
POZITA E KERKUAR:
Shitëse
 
Lokacioni: Piken në qendër tek Rexhep Luci afër kinks ABC
Kualifikimet:
  • Preferohet përvojë pune në shitje.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
  • Të jetë mirë e organizuar.
  • Njohuri të mira në kompjuter.
  • Te jetë e aftë për të pranuar porosi të personalizuara.
Të gjitha të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-të pranë email-it
contact@ariananila.com duke specifikuar në subjekt të e-mail-it emrin e
pozicionit.
 
Tel: 049 199 982

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet