1
PREMIUM

Shitës Ambulantiv, Shofer (2)

Ruaj
NERANXI
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NERANXI - info

NERANXI është aktualisht Kompania më e madhe e tregtimit të lëndëve të para për: Pasticeri, Akullore, Prodhime brumi, Hoteleri, Restorante, Bare-Kafeteri; Erëza, Fruta të thata dhe Amballazhe, me një rrjet të zgjeruar përtej kufijve të Shqipërisë edhe në Kosovë, Mal të Zi dhe Maqedoni.

web: www.neranxi.al

Facebook & Instagram: Kompania Neranxi


KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

SHITËS AMBULANTIV 

Vendi: Prishtinë -

Kualifikimet:

 • Aftësi të mira komunikimi për shitje.
 • Eksperienca në fusha të ngjashme dhe njohja produkteve përbën avantazh.
 • Shkolla e lartë në drejtimet biznes/menaxhim përbën avantazh.
 • Patentë shoferi kategoria B.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Identifikimi i klientëve të rinj dhe realizimi shitjes direkte.
 • Përmbushja e objektivave mujor të shitjes.
 • Aftësi të mira për analizat mbi shitjet (raporti kërkesë-ofertë-klient).
 • Planifikimi mbi shitjet dhe klientët e rinj.
 • Raportimi mbi ecurinë dhe problematikat gjatë procesit të shitjes.

Benefitet:

 • Kontratë pune e rregullt sipas ligjit të punës RKS.
 • Paga bazë e kënaqshme + bonus mbi shitjet e realizuara.
 • Ambjent i mirë pune.
 • Mundësi karriere dhe rritje brenda kompanisë.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumenta që vërtetojnë kualifikimet bashkangjitur me fotografinë tuaj në e-mail: kosove@neranxi.al

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.


KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

SHOFER - 2

Vendi: Prishtinë -

Kualifikimet:

 • Patentë shofer kategoria B.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe pune në kolektiv.
 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Dërgesa porosive tek klientët sipas faturës përkatëse.
 • Komunikim i mirë me klientët.
 • Kujdesi dhe mirëmbajtja e veturës së punës.
 • Raportimi i defekteve dhe problematikave të punës tek përgjegjësi.

Benefitet:

 • Kontratë pune e rregullt sipas ligjit të punës RKS.
 • Puna me vetura të reja dhe komode.
 • Paga e kënaqshme.
 • Puna provuese paguhet.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumenta që vërtetojnë kualifikimet bashkangjitur me fotografinë tuaj në e-mail: kosove@neranxi.al

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet